top of page
VisualAboutMe1.jpg
yellow3.png

Over ons

yellow.png

Hi there!

Welkom in mijn creatieve studio! Leuk dat je me gevonden hebt!

Wie ben ik?

Je kan mij inhuren als freelancer Grafisch ontwerp en/of digital marketer. Dit zowel voor korte projecten, als voor langdurige samenwerkingen. Zo'n 10 jaar geleden startte mijn professionele carrière in het grafische en heb dus al dik wat ervaring opgebouwd. Ook heb ik een aantal jaar marketing diensten ondersteund. Ik hou ervan om langdurige relaties op te bouwen met mijn klanten en zie hen graag terug komen.

B2C

Wanneer de timing het toelaat, neem ik ook kleinere projecten aan, zoals logo-ontwerp, dtp-werk, verpakkingen etc voor particulieren of kleinere ondernemingen.

Creatieve studio

Achter de schermen ben ik druk plannen aan het smeden om de creatieve studio (letterlijk en figuurlijk) uit te breiden. Hou deze pagina in de gaten om hier meer over te weten te komen!

Waarom freelancen?
Mijn verhaal begon zo'n 7 jaar geleden, in 2016. Na 3 jaar gewerkt te hebben bij Cartamundi, wereldleider in kaart- en bordspellen, kreeg ik het gekke idee om te gaan backpacken in Australië. Al snel veranderde ik mijn plannen en 6 maanden werden 2 jaar. Gedurende deze tijd begon mijn freelance verhaal. Al snel kreeg ik een aantal vaste klanten en breidde ik mijn portfolio uit. Ik ontmoette daar mijn partner en we reisden naar Canada en de VS, en mijn passie voor grafisch ontwerp ontwikkelde zich. Tijdens mijn reizen was freelancen een groot deel van mijn leven. Ik heb met internationale bedrijven over de hele wereld gewerkt en veel doorlopende werkrelaties opgebouwd.

Studio Bodin is een creatief grafisch ontwerpbureau in Oostrozebeke. Eentje dat met heel veel goesting jouw verhaal vormgeeft!

We helpen je graag bij elke uitdaging, project of vraag. Daar zijn we voor! Laten we afspreken, een kopje koffie drinken en praten over uw project!

eliengreycircle.png

Illustratie, Identiteit & Branding,

Print, Digitaal & Web, Art Direction,  Verpakking en andere

Artboard 7.png

Commerciële illustratie

Wij helpen u om informatie door te geven aan uw doelgroep. Via creatieve illustraties trekken we de aandacht van (mogelijke) klanten.

Artboard 3.png

Marketing communicatie

Wij maken flyers, brochures, posters, nieuwsbrieven, uitnodigingen, social media content en nog veel meer.  

Een goede marketing begint met een goed doordachte strategie en met visueel aansprekende ontwerpen.

Artboard 1.png

Creatieve illustratie

Studio Bodin creëert 2D-illustraties voor animaties, alsook kinderillustraties, visuals voor boeken, magazines, websites, etc.

Artboard 8.png

Web en App Design

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website en/of een applicatie. We maken ontwerpen die visuele flow, kleurentheorie, verhoudingen, lay-out, typografie, beeldspraak en gebruikerspsychologie hoog in het vaandel houden.

Artboard 4.png

Huisstijl en afgeleiden

Wij helpen u bij het opzetten van een professionele en betrouwbare branding voor uw bedrijf. We denken altijd na over hoe we een merk kunnen onderscheiden van wat er al is.

Artboard 5.png

Redactioneel ontwerp

Het doel van redactioneel ontwerp is om publicaties aantrekkelijk, visueel interessant en gemakkelijk leesbaar te maken. 

Wij helpen u met uw magazines, online brochures of Ebooks, jaarverslagen & interne rapporten,...

Artboard 2.png

Infografieken

Of u nu een proces moet uitleggen, gegevens moet laten zien of een verhaal moet vertellen, infographics zijn de perfecte tool voor de klus.

Artboard 6.png

Ander

Op zoek naar een geweldig

T-shirtontwerp? Of een betoverende verpakking?

We proberen altijd out-of-the-box te denken.

bottom of page